С решение на Общинската  избирателна комисия в Карлово преди малко

...
С решение на Общинската  избирателна комисия в Карлово преди малко
Коментари Харесай

Падна и главата на кмета на Калофер

С решение на Общинската  изборна комисия в Карлово доскоро е освободен от служба кметът на Калофер Румен Стоянов, научи Блиц от свои източници. От 11 членове са участвали 8 или 9, решението е взето единомислещо. 

Решението на ОИК е поради спор на ползи. Кметът е назначил на работа в кметството шурей си, на мястото на служителка, която е излязла в отпуск по майчинство.

Стоянов може да апелира в 3-дневен период пред административен съд-Пловдив. Ако той удостовери решението, може да го апелира пред Върховен административен съд.

Юристи обаче обясниха, че обжалването не стопира решението на осъществяването. Предстои Общински съвет Карлово да гласоподава освобождението на Румен Стоянов от служба. Това наказване се отнася за сегашния мандат, което значи, че на локалните избори Стоянов може още веднъж да се кандидатира.
 
Пред Блиц Румен Стоянов разяснява, че ще апелира решението на  ОИК.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 3 минути) Рейтинг: 1693 | Одобрение: -2877 пръц, пръц, пръц ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР